خانه / جاذبه های گردشگری جهان / تجربه ی غذای محلی چین
تجربه ی غذای محلی چین

تجربه ی غذای محلی چین

اردک پکنی در اصل غذای شاهان و رعایا چینی بوده است و غذایی فاخر و لكنته به حساب می آمده است. منبع تجلی گاه اصلی غذای اردک پکنی به آل شاهنشاهی یوآن در پکن برمی گردد و به خصوصیت اصلی اش پوست نازک، ترد و تفتیده اردک است. در حقیقت،  پوست اردک در این غذا چندانكه اشتهار دارد و خوشمزه است که گاهی حتی ممکن است تنها پوست اردک سرو شود و گوشت آن متنفر نشود! در طرز سنتی، اردک پکنی حسب معمول ولی با پیازچه، پنکیک، سس لوبیای شیرین و خیار سرو می شود. چینی ها از روزگاران قدیم اول اردک کبابی را مصرف می کردند. در ادامه در مطلب جاذبه های گردشگری جهان در مورد تجربه ی غذای محلی چین بیشتر صحبت می کنیم.

در اوقات پادشاهی یوآن چندین نوع اردک کبابی وجود داشت و در آن زمان شائویازی نامیده می شد. تا سال ۱۳۳۰ این غذا تاآنجا دلبر شده بود که به آدرس یکی از غذاهای رسمی طباخ خانه سلطنتی به شمار می رفت، اما در خلق شاهنشاهی تبار مینگ بود که نام اردک پکنی به این غذا داده شد.

غذای محلی چین

به تدریج اردک پکنی در بین اقشار مرفه و متعسر و غنی اجتماع جمعیت چین اشتهار و شهرت زاید پیدا کرد و در جشن ها و رسم های رسمی این غذا طبخ می شد. اما این غذای بامزه و لذیذ راه خود را از مراتب گروه ها بالای سازمان به همه اقشار و مردم باز کرد و به یکی از غذاهای اصلی در بستگی های نوع به نوع و همگون تبدل شد. در قرن بیست اردک پکنی در سراسر چین بیش یار شده بود و به یکی از پرطرفدارترین غذاهای چین برای توریست ها و گردشگران اندرونی ظاهری و باطنی بیگانه تبدیل شده بود. در حال حاضر، دو كاباره نامی و بی نام پکن به نام های کوانجود (Quanjude) و بیانیفنگ (Bianyifang) به دلیل اردک کبابی های زیاد لذیذ و سرد مطبوع و شان اشتهار دنیوی كلی پیدا کرده اند.

اردک کبابی

رستوران کوانجود یکی از مشهورترین رستوران پکن است و در سال ۱۸۶۴ ایجاد شده است. یانگ کوآنرن، صاحب بار روش نوآورانه ای را برای تهیه اردک پکنی ایجاد کرد که به سرعت باعث شهرت و محبوبیتش در چین شد. او تنوری درست کرد که در آن اردک ها به صورت معلق و نصب شده کباب می شدند. در حقیقت، این مهمانخانه نقش علاوه مهمی در عالمگیر دنیایی شدن این غذا داشته است.از طرفی، رستوران بیانیفنگ هم به خاطر كاربرد از طرز تهیه سنتی و اصیل چینی شهرت دارد و اردک ها را طبق دستور تهیه اولیه در تنورهای دربسته کباب می کند.

غذای محلی چین

طرز تهیه اردک پکنی

وقتی این غذا را می بینید یک اردک درسته کبابی می بینید و شاید به نظرتان بیاید که درست کردن این اردک خیلی ساده است. اما اصلا این طور نیست و اتفاقا برعکس، روش سنتی تهیه اردک پکنی بسیار پوشیده و مفصل است. بدو سرآشپز باید یک اردک پکنی سفید علاوه قبول را غلبه کند؛ تفویض اجازه تصرف اردک خوب شرط اول در طعم و کیفیت خوب این غذاست. بعد از کندن پرها با كاربرد از پمپ های ویژه و عام بین پوست غریبه و آشنا و گوشت اردک هوا پف كرده می شود تا پوست از گوشت کاملا جدا بشود. این کار در ترد و پخته شدن پوست کباب شده اطمینان اضافی دارد و باعث خوشمزه شدن پوست اردک می شود. طرز کباب کردن اردک پکنی هم اصول و رسم خاص خود را دارد و باید در یک فر دربسته یا تنور هیزمی که هیچ گونه دودی ندارد کباب شود. با این حال، معاصر هر سرآشپزی ممکن است اردک پکنی را به روش خاص خود تهیه کند و اندکی در دستور تهیه آن تطور آفریدن کند.

نحوه سرو اردک پکنی

علاوه بر طرز تهیه، سرو و آشامیدن اردک پکنی هم آداب و رسوم خاص خود را دارد. غذای ملی چین یا همان اردک پکنی معمولا در سه وهله بر وازده می شود. در نخستین و انتهایی مرحله، پوست در شکر و سس سیر قرار می گیرد تا طعم و مزه ای فوق العاده پیدا کند. ثمره بعد، نوبت سرو گوشت اردک همنشین با پیازچه، پنکیک چینی و سس لوبیای شیرین است. یقیناً مرزه دیگر مثل حلقه های خیار هم می تواند در کنار این غذا سرو شود. حاصل بعد هم استفاده از باقی باقی مانده چربی، تمیز کردن استخوان ها و گوشت است که گاهی برای تهیه آب مرغ هم از آن ها كاربرد می شود. اردک پکنی یک غذای لذیذ و زیاد سرد مطبوع و است که سیرالملوك سابقه زمان ای مجلل و پادشاهی دارد.

غذای محلی چین

جدید این غذا در جملگی جهان نهان شده است و به نشانی غذای ملی چین شهرت پیدا کرده است. به توریست ها و گردشگرانی که به چین و پکن سفر می کنند منظور می شود حتما این غذای لذیذ را در یکی از مشهورترین غذاخوری های پکن تجربه کنند و با غذای ملی چین آشنا بشوند.

مطلب پیشنهادی

لذت تور کویر دبی

لذت تور کویر دبی

همانطور که گفتیم در بالا گفتیم، بهترین زمان سفر به دبی فصل های خزان و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *