هر کشور که قصد دارید به ان سفر کنید فرهنگ و آداب مربوط به خود را دارد و مردم آن جا دارای فرهنگ و تاریخ کهن خود هستند این موضوع سبب می شود که تمام سبک زندگی به شیوه آداب و رسوم ان کشور بازگردد. در ادامه این مطلب قصد داریم که شما را با جاذبه های گردشگری جهان بیشتر آشنا سازیم که غذا های معروف مالزی بخشی از این مطلب می باشد.
ناسی داگانگ مالزی
ناسی داگانگ یک مالزی است که از ظرف های فوق العاده دلچسب مالزی متشکل از برنج دم پز شده در شیر نارگیل، کاری ماهی و خرج تشکیل دهنده ی زیادی مثل لادا سرخ شده در پیه نارگیل ، تخم مرغ آب پز و ترشی های گیاهی..این بهترین ناسی تو کل مالزیه و شما حتما باید اون رو بابت صبحانه بخورید چون یه غذای واقعا مغذی و خوشمزی می باشد با یه توان ممتاز روز رو شروع میکنید و جاذبه های جهانگردی مالزی رو میبینید.

ساتای
غذایی مشهور در مالزی است و عضله کبابی خوابانده شده در سس مخصوص است که بر روی زغال آماده میشود. سس استفادهشده از علف لیمو، زردچوبه، گشنیز، سیركوهی و سیر است، علاوه براین مقداری عسل هم به ترکیب اضافه میشود تا شیرینی اندکی به عضله بدهد.
این غذا که در کافه کاپیتال با سسی تند که مادهی اصلی آن بادامزمینی است، سرو میشود. این غذا فروشی بیش از ۵۰ سال است که در حال سعی است و اجازه پخت این غذا از پدر به پسر به ارث رسیده است. در کافه کاپیتال ساتای مرغ و عضله سرو میشود که توصیه ما ساتای عضله است.
روتی جالا
ترکیبی از رشته و شیرینی، روتی جالا غذایی به شکل تور است که از آرد برنج تامین میشود. این غذا که گاهی بهعنوان جایگزین برنج بخصوص در جشنها صرف میشود در ماهیتابه پخته میشود و معمولاً با خوراک مرغ و سیبزمینی و یا رندانگ مرغ و گوشت و یا عضله خشکشدهی به سبک هندی سرو میشود.
باوجوداینکه روتی جالا اغلب در مراسمها و جشنها سرو میشود، میتوانید این غذا را در رستورانهای کوالالامپور هم آشكار کنید. مکان موردعلاقهی ما نیونیا کالرز است که با ۱۱ رینگیت روتی جالایی لذیذ به همنشین خوراک مرغ در اختیار شما جای میدهد.
تپانیاکی
غذایی آسان و مغذی دربرگیرنده اسفناج، سیر و جوانه گندم برشته بخارپز همنشین با ادویههایی که برای ما آشناست. تپانیاکی که در اصل یک غذایی ژاپنیست معمولا با گوشت، مرغ و یا میگوی سرخ شده در روغن زیتون یا کره آماده میشود. سپرده به دست شما معمولن یک کاسه برنج کته و گاه یک کاسه سوپ سبزی های خوردنی نیز کنار غذای شما سرو میشود.
در فوت کورت پاویلیون طبقه زیرزمین یک مطبخ ژاپنی هست که غذا را روی بار روبروی شما میپزد و همانجا سرو میکند. قیمت هر پرس مرز ۱۵ رینگیت است. حتمن با سس سیر خصوصی میل کنید که خودتان باید از میز کناری بردارید. بها تجربه کردن دارد. بیف تپانیاکی فوت کورت klcc را هم از دست ندهید.