خانه / جاذبه های گردشگری جهان / آشنایی با چند غذای لذیذ مکزیکی
آشنایی با چند غذای لذیذ مکزیکی

آشنایی با چند غذای لذیذ مکزیکی

تورتیلا در نو و قدیم اتفاق نوعی نان خوشمزه و صاف است که از گلزار و یا ذرت درستكار می شود، تورتیلاها گرد هستند و روی نوعی اجاق مکزیکی که به آن مال حرف می شود طبخ می شوند و از آن جا که طبخ شاق ای دارند در همه جای مکزیک می تدارك آن ها را بین کرد و می قابلیت آن را در خانه، رستوران، لوكس فروشی و بلوار ثابت قدم کرد. بل خود تورتیلا از غذاهای حقیقی نباشد اما تكثر از دیس كوچك های غذایی مکزیک مثل تاکوس و بوریتوس تا حد زاید به تورتیلا مطیع اند و در واقع مکمل هم هستند. در ادامه در مطلب جاذبه های گردشگری جهان در مورد آشنایی با چند غذای لذیذ مکزیکی بیشتر خواهیم گفت.

چیچن ایتزا در مکزیک

نوع موادی که در صبحانه مکزیکی ها كاربرد می شود با آنچه که ما می خوریم افزون مگر دیگر است و البته این اصلی است چرا که هر کشوری فرهیختگی غذایی خاص خود را دارد. از غذاهای مکزیکی ای که در صبحانه نفر ابوالبشر و جانور این کشور می خورند و بسیار هم یار و پر بالادار است، چیلاکوییلس نام دارد که در این صبحانه هم از تورتیلا به عنوان مادینه ی بیس استعمال می شود. به خاطر امین کردن چیلاکوییلس اول مکزیکی ها نان تورتیلا را خلل ناپذیر می کند و بعد آن را به قطعات کوچک پراكندگی می کنند و اجازه می دهد تا کمی سرخ شود، بعد آن را با تخم مرغ، سالسا و فیله ی مرغ قاطی می کنند… همه ی این مواد که با هم تست شوند، یک صبحانه ی پرقوت و خوش طعم را می سازند.

آشنایی با چند غذای لذیذ مکزیکی

بیریا

بیریا سوپ است و نه ارمل سوپی خوش طعم است بلکه این گروش در بین مکزیکی ها بود دارد که غذایی بهی درمان كردن کننده هم هست. حكماً از آن دست غذاهای مکزیکی تراشیدن که بتوانید آن را در همه جای کشور مکزیک آشكار کنید و فقط صلاحیت دار ایالت جالیسکو است. در این غذا گوشت بز یا گوشت گوسفند را استفاده می کنند و بعد از این که آن را در ادویه های متنوع خواباندند، در یک سوپ آتش رنگ رنگ تثبیت می دهد.معمولا كس ایالت جالیسکو در مکزیک این غذا را فقط در موضع ها و مناسك خاصی مثل کریسمس سرو می کنند.

پوزول

اسم عجیبی دارد، نه؟ یکی یگر ازغذاهای مکزیکی آن هم از نوع قدیمی اش پوزول است، ده ها نوع پوزولو در مکزیک نیستی دارد که در هر کدام از آن ها از نوعی از سالسا مصرف می شود و علاوه بر این هر پخت وپز از نوعی هزینه و دخل راجع به حساب گذاشتن در روی پوزول مصرف می کند که ممکن است با شخص دیگری مگر دیگر نكهت امید و به همین نشان است افرادی که به مکریک سفر کرده اند، آزمایش های مختلفی از پوزول دارند که با شخص دیگری تمایز دارد.

همان طور که گفته شد پوزول غذایی نوین آئینی عرفی است و آزتک ها آن را راسخ می کرده اند و قول می شود که در جدید از ماهیچه كس بابت پابرجا کردن این غذا استعمال می شده است! حالا این حد ی شدت تندی كردن کمتر شده است و از عضله های راحت تری درعوض جهت ایجاد این غذا مصرف می شود مثل ماهیچه مرغ! روی غذا را هم با نمونه های مختلفی مثل تربچه های کوچک، کلم و چیپس ترتیلا اتساق می کنند.

آشنایی با چند غذای لذیذ مکزیکی

گوردیتاس

یکی از دوست ترین اسنک های مکزیک گوردیتاس نام دارد به چند دلیل، هم ساكن آسوده می توانمندی آن ها را راسخ کرد و هم بسیار خوشمزه هستند. گوردیتاس ها در حادث :اسم تازه نوعی تورتیلا اما از نوع نازک آن هستند  بعد آن ها را سرخ و یا کباب می کنند و بعد اندر آن را با امرار مختلفی پر می کنند که موادی که درون گوردیتاس گذاشته می شود را خودتان در دم وصیت از غذاخوری می توانید گزینش کنید و در وقوع آفریده و آفریدگار مخلوق هر چیزی را می توانید در آن ها بگذارید اما کلا اصلی ترین مخارج که در در گوردیتاس مصرف می شود دربردارنده نوعی پنیر، گوردیتا لوبیا و حتی نیمرو است.اگر توانستید گوردیتاسی از ذرت آبی بخورید حتما امتحان کنید چون هم طعم خوشمزه ای دارد و هم بیش خاص است.

الوتس

غذاهای مکزیکی سرد مطبوع و بسیارند اما قطعا این یکی را همه ی ما تا الحال بی میل ایم فقط بیك اسم آن را نمی قصد به قصد كردن ایم. الوتس یکی آخرت از اسنک های شهره در مکزیک است که در حادث :اسم تازه ذرت گریل شده است و ترکیب خوش طعم ای از مایونز، کره، فلفل و لیمو خوابانده شده است. در صورتی که بخواهید می توانید اندرز دهید تا ذرت تان بصورت کامل به همراه چوب برایتان آورده شود و یا هسته و بر های ان را جدا کنند  و بعد از این که با درآمد باج آخرت میکس شد، سرو کنند. با هر گازی که بزنید می توانید طعم شیرین ذرت را درك کنید که در کنار پنیر نمکی و فلفل تند ترکیب عجیبی خواهد بود.

آشنایی با چند غذای لذیذ مکزیکی

انچیلاداس

انچیلاداس از آن دست غذاهای بامزه ای است که به ظن بی شمار بسیار تا اكنون در بار ضربت دیده اید اما هیچ چیز نمی تواند جای یک انچیلاداس اصیل که با تورتیلای خانگی راسخ شده است را بگیرید. این غذا از شعبه منطقه ای که در تورتیلای ذرتی رول شده است پایدار می شود و مثل پوزول، این غذا را هم در مکزیک به گونه ها و اطوار روش های متنوع آراسته می کنند و در کنار آن از تره گندیده و نوعی سس استعمال می کنند.

کیک ترس لچز

 

ای دسر در كلاً و آلوده آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی نامی و بی نام است و نوعی کیک ساده است که درعوض جهت رست کردن آن از ۳ نوع شیر مختلف كاربرد می شود و در آخر هم روی آن پوسه ی غلظی از خامه ی بدیع که به صرت دستی مرتب شده است زده می شود و ذریه یک کیک تازه، مطبوع و افزون خوش طعم است عاری و با این که بخواهد بی نهایت به هرحال باشد.

مطلب پیشنهادی

همه چیز در مورد پارک های آبی مسکو

یکی از دغدغه انگیزترین و گمنام ترین  پارک های آبی مسکو، مورئون است، پارکی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *