خانه / جاذبه های گردشگری جهان / بهترین غذای کشور تایلند
بهترین غذای کشور تایلند

بهترین غذای کشور تایلند

اگر تا به حال گذرتان به تایلند محذوف خاشع باشد حتما شما هم با ما هم اعتقاد هستید که تایلند یکی از بامزه ترین غذاهای دنیا را دارد و حتی طعم نازل و گران ترین غذای خیابانی اش هم فوق العاده است. پدتای، امروز دیگر یکی از یار ترین غذاهای نودلی دنیاست و خوشبختانه اذن پخت صلح هم دارد و به سادگی می توان آن را در خانه درست کرد. میل خودتان است؛ دوست دارید پدتای مرغ، میگو یا جعفری درست کنید؟ هر کدام از انواع پدتای ها طعم فوق العاده ای دارند! در ادامه در مطلب جاذبه های گردشگری جهان در مورد بهترین غذای کشور تایلند بیشتر می گوییم

 

پدتای احیانا سری ترین غذای تایلند است، غذایی که هم ظاهر و هم طعم خوبی دارد و به مذاق خیلی ها خوش می آید. نودل های سرخ شده ی لذیذ و بی مزه دلچسب كهن و مدرن ترین غذای خیابانی تایلند است و در همه ی بار های محلی بكلی کشور سرو می شود. در این غذا انواع طعم ها و مزه های شور، شیرین، ترش و تند به خوبی با هم ترکیب شده اند و ۴ طعم ویژه که مشخصه ی غذاهای تایلندی هست را به خوبی نشان دادن داده اند.

به نظر می آید که پدتای در طی پادشاهی آیوتایا اخترع شده و در بدو مواد اولیه اش خیلی ساده بود. سطوح در طی جنگ عالمگیر دنیایی دوم تایلند گرفتار کمبود برنج شد برای همین دولت مردم را اغوا کرد تا به جای برنج از نودل های برنج استفاده کنند، نودل هایی که تاآنجا رخیص و زیاد بودند که خیلی زود عادت های غذایی مردم را گرفتار تطور کردند. همه ی این موافقت ها همزمان روبرو شونده شد با آهنگ نخست وزیر تایلند که خیال داشت برای تایلند هویتی سبكبار و منحصربفرد به وجود بیاورد و از آن جایی که یکی از جنبه های هویت هر کشور غذاهای آنجاست پدتای تبدیل به غذای ملی و یکی از غذاهای سری تایلند شد.

مراحل پخت

اول از همه میگوها در روغن سرخ می شوند و بعد نودل های برنج به ماهی تابه تكثیر و كاهش می شوند. حالا وقت وارد کردن مواد ابتدایی ی دیگر است: پنیر توفو، خمیر تمبر هندی، سس ماهی، میگوی ، تخم مرغ، جوانه لوبیا، پیاز کوچک، فلفل قرمز و شکر پالم به ترکیب اضافه می شوند. بعد از اینکه همه ی مواد اولین با هم ترکیب شدند و پختند بسته به نوع پدتای (پدتای اقمشه مختلفی دارد) نودل هم به آن ها افزایش می شود. معمولا برای تزئین پدتای از بادام خاكی بود داده و تکه های لیمو ترش استعمال می شود که ظاهر و طعم خوشایندی برای غذا به وجود می آورند. حسب معمول قبل از اینکه آشامیدن این غذا را شروع کنید باید ادویه هایی که دوست دارید را به آن تكثیر و كاهش کنید.

می توانید به راحت تغییراتی در این غذا به وجود بیاورید و آن را برطبق با ذوق غذایی خودتان درست کنید. برای تهیه ی این غذا به غیر از میگو می توان از مواد دیگری مثل مرغ و گوشت هم استفاده کرد البته اگر گیاهخوار هستید و تمایلی به استعمال از گوشت در غذا ندارید می توانید از گوشت و میگوی خشک شده فاکتور بگیرید و سس سویا را جایگزین سس ماهی کنید.

این را هم افزودن کنیم که نودل ها قبل از اینکه به ترکیب ریحان افزودن شوند باید مدتی در آب جوش بپزند تا نرم شوند. اگر تقدم می دهید که طعم غذایتان ملایم تر باشد دور فلفل قرمز را خط بکشید و فقط از سس فلفل شیرین و راحت مصرف کنید. خمیر میگو، شکر پالم، سس ماهی و خمیر تمبر هندی را از سوپرمارکت های تایلند تهیه کنید.

پدتای سنتی را از کجا تهیه کنیم؟

اگر در بانکوک هستید پیدا کردن بک وعده پدتای خوشمز اصلا کار سختی نیست، اكثر كاباره ها و کافه ها این غذا را به بهترین حالت ممکن درست می کنند که مطمئنا از طعم و مزه ی آن ها خوشتان می آید. حتما سری به بار تیپسامای پدتای (Thipsamai Pad Thai) بزنید چون این مكان یکی از نامی و بی نام ترین مهمانخانه های پدتای عاصمه است.

در این كاباره برای درست کردن پدتای از شیوه ی سنتی استعمال می شود؛ منظورمان از شیوه ی سنتی استفاده از زغال برای پخت غذاست. این روش طعم و مزه ی منحصربفردی به غذا می دهد برای همین طرفدارن خاص خودش را دارد. این بار هر روز از ساعت ۵ عصر باز می شود و آزمایش ای منحصربفرد را نصیبتان می کند که به هیچ وجه نباید آن را از دست دهید. جالبه بدانید که در یکی از نظرسنجی های دنیوی كلی که در سال ۲۰۱۱ اجرا شد خیلی ها پدتای را پنجمین غذای سرد شیرین و ی دنیا دانستند.

مطلب پیشنهادی

ژاپن و هفت جشنواره های پاییزی آن

ژاپن و هفت جشنواره های پاییزی آن

ژاپنی ها در فصل های مختلف سال جشنواره های هیجان انگیزی در این کشور برگزار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *